Ædru

Ædru - Reklame

PORTRÆT - ÆDRU

”Ædru” er vores første store portræt, som vi lavede i forbindelse med vores uddannelse på Film- og Medievidenskab. Ædru fortæller historien om en mands mangeårige kamp med alkoholisme, og hvordan han efterfølgende er kommet ud af sit misbrug i god behold. Det var en kæmpe ære at møde og interviewe et så fantastisk menneske som Sten, som var så venlig at dele hans vanvittige historie med os. Sten inviterede os ind i sit hjem i et par timer, hvor vi fik lov at høre hans historie fra ende til anden. Det var en meget rørende og givende oplevelse, som vi stadig tænker tilbage på.

Under produktionen af Ædru lærte vi vigtigheden ved den gode historie. Vi erfarede hvor vigtigt det er at have respekt for dem man interviewer, og hvor svært det kan være at fortælle en gribende historie på blot et par minutter. Når det så er sagt, så er vi utrolig tilfredse med resultatet, som er et rørende og intenst portræt af en mand, som har været oplevet mere end de fleste.

På nuværende tidspunkt er “Ædru” ikke tilgængelig. Derfor er videoen erstattet med et billede. Dette vil hurtigst muligt blive ændret, så at du vil kunne se den fulde video.

Har du spørgsmål vedrørende vores arbejdsproces, eller kunne du tænke dig at få lavet et lignende projekt. Så tag et smut forbi vores “kontakt os” side ved at klikke nedenfor.

 

Follow
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!