BARBERSKABET

REKLAME OG PRODUKTVIDEOER FOR BARBERSKABET

Barberskabet er en af vores faste samarbejdspartnere. Sammen med dem har vi produceret adskillige reklamefilm for over det sidste halve år. Ejerne af Barberskabet skrev til os, efter at have opdaget os på LinkedIn. De var interesseret i at få et ungt og kreativt syn på, hvordan en reklamefilm også kunne se ud. Efter en række møder aftalte vi et længerevarende samarbejde. Vi har siden da produceret adskillige produkt- og reklamefilm for dem. Disse videoer har været brugt til både sociale medier, samt deres hjemmeside. 

I takt med at samarbejdet udviklede sig, fik vi til opgave at producere en række korte produktvideoer. Fokusset for disse videoer var at præsentere Barberskabets produkter på en æstetisk og indbydende facon. De seneste videoer blev publiceret i forbindelse med lanceringen af deres helt nye kollektion af underbukser, sokker og skrabere. Videoerne havde stor effekt på deres online salg, og er siden blevet brugt på firmaets sociale medier. Dette er gjort som en del af firmaets marketingsstrategi. Vi er på nuværende tidspunkt i gang med, at planlægge den næste række produktvideoer.

Alle videoerne kan ses ovenfor, og for at få den bedst mulige visuelle oplevelse vil vi anbefale at videoerne ses individuelt i fuld skærm.

Har du spørgsmål vedrørende vores arbejdsprocess eller kunne du tænke dig at få lavet et lignende projekt. Så tag et smut forbi vores “Kontakt os” side ved at klikke nedenfor.

Follow
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!