Koncert

BENALxTIETGEN 2019

I maj 2019 afholdte Tietgenkollegiets deres berømte Tietgenfestival hvor både små og store kunstnere kom og optrådte for festivalens gæster. I år havde festivalen formået at booke et af de nye supernavne i dansk musik, vinderen af P3 Guld prisen og indehavere af flere megahits, nemlig Benal. Festivalen havde ydermere skaffet et samarbejde med Redbull, som stod for at optage om lørdagen. Dog manglede de nogen til at filme om fredagen, hvor Benal optrådte. 

I den forbindelse tog vi kontakt til Tietgenfestivalen, for at høre om de kunne være interesserede i at vi dækkede koncerten. De var glade for initiativet, så de skyndte sig at takke ja. Vi fik derfor pressekort om halsen og blev sat i gang. Få uger efter havde vi et færdigt produkt klar, som festivalens arrangører var meget tilfredse med. Vi håber på et samarbejde igen i 2020. 

Har du spørgsmål vedrørende vores arbejdsprocess eller kunne du tænke dig at få lavet et lignende projekt. Så tag et smut forbi vores “Kontakt os” side ved at klikke nedenfor. 

Follow
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!