Glædesløs

Glædesløs - Kortfilm

KORTFILM - GLÆDESLØS

“Glædesløs” er en af vores mere ambitiøse universitetsprojekter. Filmen finder sted i et dystopisk univers hvor regeringen har taget kontrollen tilbage over arbejdsmarkedet. De har minimeret mængden af arbejdsløse ved at indoperere mikrochips i alle folks hjerner, som giver dem muligheden for at justere deres glædesniveau. Desto rigere du er, desto gladere bliver du. Det var en enorm udfordring at fortælle så kompliceret en historie med minimale mængder af tid og absolut intet budget. Når det så er sagt, så var en fornøjelse at udfordre mulighederne ved at lave en science fiction midt i København uden nogle penge og med begrænsede midler. Resultatet er en dyster fortælling om en mand, som mister alt han har kært på grund af én lille fejl.

På nuværende tidspunkt er “Glædesløs” ikke tilgængelig. Derfor er videoen erstattet med et billede. Dette vil hurtigst muligt blive ændret, så at du vil kunne se den fulde video.

Har du spørgsmål vedrørende vores arbejdsproces, eller kunne du tænke dig at få lavet et lignende projekt. Så tag et smut forbi vores “kontakt os” side ved at klikke nedenfor.

Follow
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!