Musikvideo

About you - Emma Seeberg

Projektet startede i begyndelsen af 2019, da vi var ude og drikke kaffe med én af Emma Seebergs gode veninder. Hun fortalte os om Emma, afspillede noget af hendes musik, og vi blev hurtigt enige om, at vi blev nødt til at starte et samarbejde. Herfra gik der er et par måneder før vi rigtig kom i kontakt med Emma og fik vores første møde. Vi havde taget en masse ideer med hjemmefra, og vi begyndte langsomt at nærme os en fælles ide, et fælles udtryk og en plan for musikvideoen. 

Musikvideoen blev produceret uden budget, uden et stort hold af mennesker og uden tidligere erfaring med produktionen af musikvideoer. Det vil altså sige, at vi i høj grad blev tvunget til at tænke kreativt hvis vores visioner skulle udføres. Optagelserne til musikvideoen fandt sted i april måned i et nedlagt kraftværk i Kalundborg, og da vi blot havde én dag til at optage alt materialet, var det derfor ekstremt vigtigt at produktionsplanen var stram, realistisk og effektiv.

Efter en lang dag i et støvet maskinrum var optagelserne klar, og kort tid efter havde vi både den færdige musikvideo klar, samt mindre kampagnevideoer, som efterfølgende er blevet brugt til at reklamere for Emma Seebergs spritnye single. I uge 21 blev ”About You” kåret som Ugens Kanon af DR, og musikvideoen blev taget godt imod både på Facebook, Instagram og i diverse andre sociale sammenhænge. Vi har efterfølgende snakket med Emma, som gav udtryk for at det havde været en professionelt og fleksibelt forløb, og at det bestemt ikke var sidste gang, at vi skulle arbejde sammen.

Har du spørgsmål vedrørende vores arbejdsproces, eller kunne du tænke dig at få lavet et lignende projekt. Så tag et smut forbi vores “kontakt os” side ved at klikke nedenfor.
Follow
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!