ROOM CPH – LEGO BRICKS

ROOM CPH – LEGO BRICKS

Room CPH havde tidligere fået taget en række produktbilleder som prægede deres hjemmeside og deres generelle visuelle udtryk, men de manglede at vise produkterne gennem et audiovisuelt format. Vi aftalte at mødes med den kreative afdeling i Room CPH og fik efterfølgende aftalt et visuelt udtryk, som skulle præge de nye reklamefilm, og dermed også vise produkterne i brug. 

Vi lejede os ind i et professionelt studie, og brugte herefter en dags arbejde på at producere nogle sjove, legende og anderledes reklamefilm. Det endelige produkt består af to forskellige stop-motion videoer, som efterfølgende er blevet brugt som en del af Room CPH’s marketingsstrategi. Projektet var utroligt interessant, da vores erfaring på området var relativt begrænset. Når det så er sagt, så er vi meget stolte af resultatet, og vi er allerede i fuld gang med at planlægge det næste samarbejde med Room CPH.

Har du spørgsmål vedrørende vores arbejdsproces, eller kunne du tænke dig at få lavet et lignende projekt. Så tag et smut forbi vores “kontakt os” side ved at klikke nedenfor.

Follow
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!