RUDER ES

RUDER ES

RUDER ES – Samarbejdet med Rudersdal kommune startede faktisk kort forinden Kontrast Films tid. Vi som freelancere hjalp Værkstederne ved Rude Skov med at få produceret en reklamefilm. Rudersdal Kommune, Center for Sociale Indsatser og Ruder Es kontaktede os efterfølgende, da de også var interesserede i at starte et samarbejde. Ruder Es er et dagtilbud for voksne udviklingshæmmede. Vi aftalte efterfølgende at mødes med afdelingslederen for Ruder Es, samt flere af medarbejderne på institutionen. Under dette møde aftalte vi hvilke dage vi skulle optage, hvilken stemning reklamen skulle ramme og hvilket format videoen skulle produceres i. Herefter blev vi inviteret med til diverse spilleaftener, fester og teaterstykker, hvor vores opgave var at fange så meget af den stemning og vision som Ruder Es gerne ville formidle.

Resultatet var to skønne og harmoniske videoer: En 30 sekunders video til de sociale medier og én længere video til hjemmesiden. Det var alt i alt en rigtig interessant og lærerig proces, som efterfølgende har været med til at lægge grund for den arbejdsgang, som vi fører i Kontrast Film.

RUDER ES – TEATER Ruder Es er i Rudersdal Kommune kendt for deres årlige teaterstykke, som hvert år er en kæmpe succes med mange betalende og grinende gæster. Denne begivenhed skulle vi selvfølgelig også dække. Vi blev inviteret med til den store præmiere og fik hurtigt gjort klar til at filme hele stykket. Et par uger efter havde Ruder Es endnu en video klar, som fremviste deres flotte teaterstykke.

Har du spørgsmål vedrørende vores arbejdsproces, eller kunne du tænke dig at få lavet et lignende projekt. Så tag et smut forbi vores “kontakt os” side ved at klikke nedenfor.

Follow
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!